Mereboer Uitvaartzorg

Hollands Kroon, Schagen, Den Helder

24/7 bereikbaar   0227 592 087

Nieuwe website online

De visuele identiteit van Mereboer Uitvaartzorg heeft onlangs een volledige re-style ondergaan. Een identiteit die de mens centraal stelt in plaats van het handelen. Een huisstijl voor de levenden.

Voor hen die achterblijven. Professionaliteit, degelijkheid, rust, warmte en tradities zijn de kernbegrippen van Mereboer Uitvaartzorg. Deze begrippen vinden haar weerklank in het nieuwe beeldmerk: een overgang van vormen. Een transitie: aarde en hemel, van leven naar dood. Precies dát moment van kantelen: links- of rechtsom, begraven of cremeren. De bladvorm, symbool voor terugkeur naar de aarde. Een uitslaande vleugel, reikend naar omhoog. Een kleurkeuze die verwijst naar het grijsgroene landschap van het Wieringer Wad, de herkomst van het bedrijf. Accentkleuren als dieprood, donkerpaars en geel die kernwaarden als betrokkenheid, passie, vertrouwen, klasse en traditie symboliseren.

De nieuwe website van Mereboer Uitvaartzorg is gebouwd volgens de nieuwste technieken, cross-browser en full responsive dus optimaal zichtbaar op monitor, tablet en smartphone.