Mereboer Uitvaartzorg

Afscheid nemen met liefde en respect
24/7 bereikbaar   0227 592 087

Mereboer Uitvaartzorg ontzorgt

Samen beleven, huilen, vertrouwen, luisteren, lachen, delen

Troost bestaat niet uit een vloed van woorden, maar is die zachte hand op je voorhoofd die je tot bedaren brengt, die milde zalf op een diepe wond, diegene die naast je staat en bij je blijft in al je angsten en vertwijfeling. Troost doet je weer geloven in het leven.

Waardig en warm

Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering. En die moet mooi zijn. Waardig en warm. Wie een dierbare verliest, wil op zijn of haar eigen manier afscheid nemen. Zij worden daarbij geholpen door mensen die begrijpen wat verdriet is.

Oog voor detail

Wij ondersteunen nabestaanden stap voor stap op weg om een mooie uitvaart voor te bereiden, persoonlijk en met oog voor detail. Die ene bloem uit de tuin van de overledene op de kist, dat muziekstuk waar hij of zij zulke mooie herinneringen aan had, of een passende tekst op de rouwkaart. Wij denken met je mee over het laatste afscheid.

Wij stellen ons voor
Jeanet Mantel Lees verder
Cathy Kunnen Lees verder
Catrien Tiemersma Lees verder
Jaap Eding Lees verder
Wat moet ik regelen?
Waar moet ik beginnen?

Na het overlijden van een dierbare moet er veel geregeld worden. Is er een uitvaartverzekering, begraven, cremeren, welke wensen had de overledene? Al die vragen in de dagen na het overlijden, terwijl je alleen bezig wilt zijn met de rouw, het verdriet.

Het is fijn als er dan iemand is die kan helpen met ontzorgen. Die je bij de hand neemt en alles wat geregeld en bedacht moet worden helder op een rijtje zet, zodat jij in alle rust een mooie uitvaart kunt voorbereiden.

OVERZICHT
Grafmonumenten Lees verder
Portfolio image
Verzekering Lees verder
Portfolio image
Rouwvervoer Lees verder
Portfolio image
Drukkerij Lees verder
Portfolio image
De Kist Lees verder
Portfolio image
Bij overlijden Lees verder
Portfolio image

Nieuws

Nieuwe website online

De visuele identiteit van Mereboer Uitvaartzorg heeft onlangs een volledige re-style ondergaan. Een identiteit die de mens centraal stelt in plaats van het handelen. Een huisstijl voor de levenden.

Uitvaartbeurs agenda

Wij staan met onze stand op de Lentetuin in Breezand. Bezoek onze stand het eerste weekend van maart 2022. Zie voor openingstijden van de Lentetuin www.lentetuin.nl.
De Lentetuin van 2021 zal geen doorgang vinden vanwege de dusdanige risico's rondom het coronavirus.

Merito Grafmonumenten

Het grafmonument wordt geheel naar jouw wensen op maat gemaakt. Materiaal, vorm en kleurgebruik passend bij de manier waarop jouw dierbare in het leven stond. 

Wij staan dag en nacht voor je klaar
24/7 bereikbaar 0227 592 087
Portfolio image
Mereboer Uitvaartzorg ontzorgt
Portfolio image
Een uitvaart zoals jij dat wilt
Portfolio image

Samen beleven, huilen, vertrouwen, luisteren, lachen, delen