Mereboer Uitvaartzorg

Afscheid nemen met liefde en respect
24/7 bereikbaar   0227 592 087

Mereboer Uitvaartzorg ontzorgt

Samen beleven, huilen, vertrouwen, luisteren, lachen, delen

Troost bestaat niet uit een vloed van woorden, maar is die zachte hand op je voorhoofd die je tot bedaren brengt, die milde zalf op een diepe wond, diegene die naast je staat en bij je blijft in al je angsten en vertwijfeling. Troost doet je weer geloven in het leven.

Waardig en warm

Afscheid nemen is de geboorte van een herinnering. En die moet mooi zijn. Waardig en warm. Wie een dierbare verliest wil op zijn of haar manier afscheid nemen. Met mensen om zich heen die begrijpen wat verdriet is.

Oog voor detail

Wij helpen daarbij. Wij zorgen voor een mooie uitvaart, met oog voor detail. Die ene bloem uit de tuin van de overledene op de kist, stapvoets vanaf de plaats van afscheid naar de uiteindelijke laatste rustplaats. Wij denken met je mee. Over het laatste afscheid. Want soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen…

Wij stellen ons voor
Jeanet Mantel Lees verder
Cathy Kunnen Lees verder
Catrien Tiemersma Lees verder
Daniëlle Klein Lees verder
Jaap Eding Lees verder
Diana Dijkstra Lees verder
Wat moet ik regelen?
Waar moet ik beginnen?

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er een heleboel op je af. De uitvaart, is er een uitvaartverzekering, zijn er wensen waarmee we rekening moeten houden? Begraven, cremeren? En al die vragen komen juist op je af in een periode waarin je alleen zou willen stilstaan bij de rouw, het verdriet.

Fijn dus als er dan iemand is die kan helpen met ontzorgen. Die je bij de hand neemt en de wensen en nagedachtenis helder op een rij zet.

OVERZICHT
Grafmonumenten Lees verder
Portfolio image
Bloemen Lees verder
Portfolio image
Rouwvervoer Lees verder
Portfolio image
Drukkerij Lees verder
Portfolio image
De Kist Lees verder
Portfolio image
Bij overlijden Lees verder
Portfolio image

Nieuws

Nieuwe website online

De visuele identiteit van Mereboer Uitvaartzorg heeft onlangs een volledige re-style ondergaan. Een identiteit die de mens centraal stelt in plaats van het handelen. Een huisstijl voor de levenden.

Uitvaartbeurs agenda

Wij staan met onze stand op de Lentetuin in Breezand. Bezoek onze stand van 28 februari tot en met 4 maart 2019. Zie voor openingstijden van de Lentetuin www.lentetuin.nl.

Merito Grafmonumenten

Het grafmonument wordt geheel naar jouw wensen op maat gemaakt. Materiaal, vorm en kleurgebruik passend bij de manier waarop jouw dierbare in het leven stond. 

Wij staan dag en nacht voor je klaar
24/7 bereikbaar 0227 592 087
Portfolio image
Mereboer Uitvaartzorg ontzorgt
Portfolio image
Een uitvaart zoals jij dat wilt
Portfolio image

Samen beleven, huilen, vertrouwen, luisteren, lachen, delen