Mereboer Uitvaartzorg

Hollands Kroon, Schagen, Den Helder

24/7 bereikbaar   0227 592 087

Verzekering

Nuvema Uitvaartverzekeringen “goede keus”

Bij Mereboer Uitvaartzorg streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de regio Den Helder, Schagen en Hollands Kroon verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Maastricht. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geeft Mereboer Uitvaartzorg jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Den Helder, Schagen en Hollands Kroon worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond benadrukt in haar onderzoeken altijd de kwaliteit van de uitvaartverzekering van Nuvema.