Mereboer Uitvaartzorg

Hollands Kroon, Schagen, Den Helder

24/7 bereikbaar   0227 592 087

Bij overlijden

Wat moet ik regelen, waar moet ik beginnen?

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er een heleboel op je af. De uitvaart, is er een uitvaartverzekering, zijn er wensen waarmee we rekening moeten houden? Begraven, cremeren? En al die vragen komen juist op je af in een periode waarin je alleen zou willen stilstaan bij de rouw, het verdriet.

Fijn dus als er dan iemand is die kan helpen met ontzorgen. Die je bij de hand neemt en de wensen en nagedachtenis helder op een rij zet.

Toegestoken hand

Wij van Mereboer Uitvaartzorg bieden die toegestoken hand. Samen maken we een lijst met alles waar je aan moet denken. Bloemen, muziek, kleding, kist, wordt het koffie met cake of heeft de overledene aangegeven liever in herinnering te blijven met een ander drankje en hapje? Want niemand is hetzelfde. Maar iedereen heeft wel recht op een waardig, liefdevol en betekenisvol afscheid.

Dag en nacht bereikbaar

Bel ons daarom direct. Wij staan dag en nacht klaar. Ook voor de wettelijke formaliteiten zoals het aangeven bij de burgerlijke stand. Wij komen graag bij je thuis om de zaken te bespreken, maar langskomen bij ons is uiteraard ook mogelijk.